Pilotit

Katriina Kajala on ainoa suomalainen naislentäjä, jolla on kuumailmapallolennon kaupallisen toiminnan kelpuutus. Katriina lentää yhtiömme yleisö- ja yksityislentoja pääasiassa Etelä-Suomessa. Hän on suorittanut kuumailmapallolentäjän lupakirjan vuonna 2012. Kuumailmapallon lisäksi Katriina lentää riippuliitimellä. Katriina toimii myös yhtiömme toimitusjohtajana ja vastaa kysymyksiisi ottaessasi yhteyttä asiakaspalveluumme Kokemuskauppa.comissa.

Ville Kajala on yhtiömme hallituksen puheenjohtaja. Hän lentää yhtiömme yleisö- ja yksityislentoja pääasiassa Etelä-Suomessa ja kilpailee kuumailmapallolennossa. Ville on suorittanut kuumailmapallolentäjän lupakirjan vuonna 2012. Kuumailmapallolentämisen lisäksi Ville on kilpaillut laskuvarjohypyissä, joissa hän kuului Suomen maajoukkueeseen parikymmentä vuotta.

Oiva Peltokangas on pitkän linjan ansiolentäjä. Hän suoritti kuumailmapallolentäjän lupakirjan vuonna 1996 ja aloitti ansiolentotoiminnan vuonna 2001. Oivalla on lentokokemusta kuumailmapallolla noin 800 lennon verran, ja lentotunteja on kertynyt noin 800. Oiva lentää yhtiömme yleisö- ja yksityislentoja pääosin Keski-Suomen ja Pohjanmaan alueella.