Pilotit

Katriina Kajala on ainoa suomalainen naislentäjä, jolla on kuumailmapallolennon kaupallisen toiminnan kelpuutus. Katriina lentää yhtiömme yleisö- ja yksityislentoja pääasiassa Etelä-Suomessa. Hän on suorittanut kuumailmapallolentäjän lupakirjan vuonna 2012. Kuumailmapallon lisäksi Katriina lentää riippuliitimellä. Katriina toimii myös yhtiömme vastuullisena johtajana ja vastaa kysymyksiisi ottaessasi yhteyttä asiakaspalveluumme Kokemuskauppa.comissa.

Ville Kajala on yhtiömme hallituksen puheenjohtaja. Hän lentää yhtiömme yleisö- ja yksityislentoja pääasiassa Etelä-Suomessa ja kilpailee kuumailmapallolennossa. Ville on suorittanut kuumailmapallolentäjän lupakirjan vuonna 2012. Kuumailmapallolentämisen lisäksi Ville kilpailee laskuvarjohypyissä, joissa hän on kuulunut Suomen maajoukkueeseen vuodesta 1995 alkaen.

Markku Mäntylä aloitti kuumailmapalloilu-uransa jo vuonna 2000 toimimalla avustajana kuumailmapalloharrastuksessa. Lentolupakirjan hän suoritti vuonna 2004. Markulla on lentokokemusta kuumailmapallolla reilun 240 tunnin verran. Markku lentää yleisö- ja yksityislentoja pääosin Jyväskylässä.

Oiva Peltokangas on yhtiömme lentotoiminnan johtaja ja pitkän linjan ansiolentäjä. Hän suoritti kuumailmapallolentäjän lupakirjan vuonna 1996 ja aloitti ansiolentotoiminnan vuonna 2001. Oivalla on lentokokemusta kuumailmapallolla noin 700 lennon verran, ja lentotunteja on kertynyt noin 670. Oiva lentää yhtiömme yleisö- ja yksityislentoja pääosin Keski-Suomen ja Pohjanmaan alueella.