Sotkamo 28.6.2019

Tälle lennolle ei ole enää vapaita paikkoja jäljellä.

Asetu jonoon
Koe huikea yölento kuumailmapallolla Suomen yöttömässä yössä Sotkamossa! 
 
Kansainvälinen keskiyön kuumailmapallotapahtuma Sotkamossa tarjoaa tämän ainutlaatuisen mahdollisuuden. Tapahtuma alkaa 26. kesäkuuta 2019 kello 21.00, päättyy 30. kesäkuuta 2019 kello 12.00. Näin saamme mahdollisuuden lentää maksimissaan neljä yölentoa.
 
Lennoilla on säävaraus. Jos sää ei salli lentämistä (yleensä syynä on sade, tuuli tai sumu), voi tulla seuraavan yön lennolle. Jos seuraavat yölennot ovat jo täynnä, voi tulla kesän 2019 tavalliselle yleisölennolle Jyväskylässä.
 
Yölennolla vaaditaan tavallista enemmän joustavuutta matkustajilta mm. aikataulun ja lähtöpaikan suhteen, sillä onhan kyseessä ainutlaatuinen seikkailu. Lento kestää noin tunnin, mutta tapahtumaan kannattaa varata aikaa koko yö. Tarkempi kellonaika kokoontumiselle selviää vasta lähempänä lennon ajankohtaa. Lisätietoja tapahtumasta on myös Facebookissa: www.facebook.com/events/323795018404800/
 
Lento toteutetaan, kun lähtijöitä on vähintään seitsemän henkilöä.
Ajankohta: 
28.06.2019
Paikkoja: 
8
Paikkoja varattuna: 
8
Lipun osto URL: 
https://kokemuskauppa.com/yolento_kuumailmapallolla
Jonotusmahdollisuus: 
Kyllä

Jos lennolla on tilaa ja haluat mukaan tälle kuumailmapallolennolle, varaa paikkasi yllä olevalla lomakkeella lahjakorttisi koodilla. Jos lennolle lähtijöitä on useampia, ilmoita jokaisen lennolle lähtijän tiedot erikseen, vaikka lahjakortin koodi olisi kaikilla sama. Jos sinulla ei ole lahjakorttia, voit ostaa lennon Kokemuskaupasta ja varata paikan saamallasi kokemuskoodilla.